Skip to main content

Vacature Buddy

Zoek je een leuke sociale en actieve baan of werkervaringsplaats en heb je een
participatie-uitkering? Dan wil 4W graag met je kennismaken!

Dit doe je als Buddy
Je voert klusjes uit bij oudere bewoners in Gestel, je doet werkzaamheden om de leefbaarheid in de wijken te vergroten en ondersteunt de zorg rondom het Gagelboschplein.

Dit doe je soms zelfstandig maar meestal samen met Maatjes die je in de praktijk begeleidt. Voorbeelden zijn: tuinonderhoud: snoeien, harken, opruimen, tegels schrobben, planten in potten etc , verf-, opruim- en verhuisklusjes, klein montage- en reparatiewerk. Daarnaast huismeester- en tuinklussen bij diverse projecten in Gestel (Genderhof, Vivaldituin en Buurtwerf) en je loopt mee om zwerfafval te ruimen in de wijk. 

Dit ben jij
Je vindt het leuk om iets voor een ander te doen, met name voor oudere bewoners. Je bent graag actief bezig, je bent fit en je wilt graag een jongere iets leren. Je werkt graag buiten en samen met een klein clubje collega's. Je bent flexibel: iedere werkdag ziet er anders uit.

Zo neem je contact op
Bezoeken: Bennekelstraat 131
Mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bellen: 040-7470438 of 06-14951278

Deel dit artikel: