Skip to main content

Vacature Maatje

Zoek je een leuke sociale en actieve baan of stageplaats en zit je op het Speciaal Onderwijs of Praktijkschool?
Dan wil 4W graag met je kennismaken!

Dit doe je als Maatje
Je voert klusjes uit bij oudere bewoners in Gestel, je zorgt voor een schone wijk en helpt de zorgmedewerkers rondom het Gagelboschplein.

Je doet dit samen met collega's en onder begeleiding van een Buddy. Voorbeelden zijn: tuinonderhoud: snoeien, harken, opruimen, tegels schrobben, planten in potten etc , verf-, opruim- en verhuisklusjes, klein montage- en reparatiewerk. Daarnaast huismeester- en tuinklussen bij diverse projecten in Gestel (Genderhof, Vivaldituin en Buurtwerf) en je loopt mee om zwerfafval te ruimen in de wijk. 

Dit ben jij
Je vindt het leuk om iets voor een ander te doen, met name voor oudere bewoners. Je bent graag actief bezig, je bent fit en je leert het liefste in de praktijk. Je werkt graag buiten en samen met een klein clubje collega's. Je bent flexibel: iedere werkdag ziet er anders uit. 

Zo neem je contact op
Bezoeken: Bennekelstraat 131
Mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bellen: 040-7470438 of 06-14951278

Deel dit artikel: